Webdesign | Grafischontwerp | Webadvies

Webdesign De Care Express

Webdesign de Care Express - Zoetermeer http://careexpress-zoetermeer.nl

Projectinformatie

  • Webpage design
  • HTML
  • CSS

Projectomschrijving

Het bedrijf de Care-Express heeft verschillende vestigingen verspreid over in Randstad. De vestiging in Zoetermeer wilde voor hun praktijk een eigen website gerealiseerd hebben. De wens was dat op deze site alleen informatie over de praktijk in Zoetermeer terecht zou komen.

Om aan deze wens te voldoen is een nieuwe domeinnaam (http://careexpress-zoetermeer.nl) geregistreerd en is een website gebouwd. Op deze site staat bedrijfsinformatie, medewerkers, samenwerkingspartners, kosten en een contactpagina.

Bezoekers uit Zoetermeer en omgeving die contact willen of meer informatie zoeken, komen nu direct op de juiste website uit. Zonder dat zij eerst op de landelijke site belanden.

Opdrachtgever

Tijdens mijn werk als Gezinscoach bij de Opvoedpoli heb ik samengewerkt met Niek Scholtes, aan het vernieuwen en verbeteren van de website van de Care-Express. Niek verzorgde de vormgeving voor o.a. het framework, de lay-out, het menu en de menu-inhoud. Zo maakte hij zowel online als off line de website, en de inhoud van de diverse pages. Waaronder; wie zijn wij en wat doen we. Niek is een creatief persoon, hij is snel en actief in het overleg en volgt snel suggesties op. Hij is goed in staat om uit te leggen wat technisch wel en niet kan en is snel met het verwerken van de informatie voor op de site. Ik heb de samenwerking met Niek ervaren als zeer prettig en kundig.

Ilse van Bekkum | Gezinscoach bij De Care Express