Webdesign | Grafischontwerp | Webadvies

Valentijnskaart Squerist

Grafischontwerp valentijnskaart Squerist Grafischontwerp valentijnskaart Squerist

Projectinformatie

  • Ontwerp Valentijnskaart
  • Adobe Photoshop CS6

Projectomschrijving

Squerist, een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in software testen, testautomatisering en procesmanagement. Wilde aan haar werknemers op een ludieke manier hun nieuwe activiteitencommissie voorstellen. De activiteitencommissie heeft aan mij gevraagd, om voor Valentijnsdag een valentijnskaart te ontwerpen.
De werknemers moesten ervan uitgaan dat dit een "echte" valentijnskaart was, daarom heb ik de voorkant van de kaart erg zoet gemaakt (zoals een echter valentijnskaart). In de binnenzijde van de kaart is de letter Q (onderdeel van het logo van Squerist) verwerkt, zodat medewerkers direct doorhadden dat deze kaart van hun werkgever afkomstig was.

Opdrachtgever

Als organisatie wilden we de medewerkers verassen met een leuke uitnodiging van de activiteitencommissie.
Als commissie hadden we nog geen concreet beeld hoe we Valentijn, het uitje en de organisatie met elkaar wilden integreren. We hadden een aantal ideeën, die we aan hem toegelicht hebben. Niek heeft met een hele summiere opdrachtomschrijving een kaart kunnen maken die het allemaal in zich had. Hij is direct aan de slag gegaan, zijn actieve houding zorgde ervoor dat ondanks de tijdsdruk de kaarten op tijd bij de medewerkers waren.
De kaart was origineel, zoet en het logo van Squerist was grandioos verwerkt. Niek liet zien dat hij goed begreep wat het doel achter de kaart was en heeft gedurende het proces altijd met ons afgestemd. De reacties van de medewerkers laten zien dat de kaart de juiste snaar wist te raken.
Niek begreep goed wat wij wilden, de samenwerking, afstemming en betrokkenheid waren zeer prettig.

Els Heimerikx | Squerist