Webdesign | Grafischontwerp | Webadvies

Logo ontwerp Worry Free Party

Logo ontwerp Worry Free Party

Projectinformatie

  • Logo ontwerp
  • Adobe Photoshop CS6
  • Adobe Illustrator CS6

Projectomschrijving

Mike van de Steeg is een eigen bedrijf begonnen. Dit bedrijf richt zich op de catering en het managen van feesten en partijen. Mike had voor zijn bedrijf - Worry Free Party - een logo nodig, wat hij kan gebruiken in drukwerk, op de website en op visitekaartjes.

Met het concept "catering" ben ik aan de slag gegaan. Bij catering denk ik aan feest, lekker eten en partytenten. De tenten heb ik, op een abstracte manier vorm gegeven in het logo. Verder heb ik er voor gezorgd dat het geheel rustig en stak is gebleven, zonder al te veel toeters en bellen.

Opdrachtgever

Na een eerste gesprek waarin Niek en ik hebben gesproken over de werkzaamheden die Worry Free Party gaat uitvoeren en de doelgroep die ik wil bereiken wist hij me te verassen met een uniek logo dat no-nonsens uitstraald en volledig duidelijk maakt waar het bij Worry Free Party om draait. Mijn feedback op dit eerste ontwerp heeft Niek in no-time omgezet naar een tweede versie van het logo en uiteindelijk zijn we zelfs op twee logo's in dezelfde stijl uitgekomen waarmee volledig is aangesloten op het gebruik van het logo op de website: wfparty.nl, maar ook in de papieren communicatie. En dit alles netjes binnen de vooraf afgesproken voorwaarden. Kortom, een knap stukje werk en duidelijke meerwaarde voor Worry Free Party!

Mike van de Steeg | Eigenaar Worry Free Party